RVE Suceava reactioneaza

RVE Suceava reactioneaza la decizia AGA Vocea Evangheliei

Comitetul local al Radio Vocea Evangheliei Suceava reactioneaza la decizia AGA Vocea Evangheliei de a interzice difuzarea materialelor cu Iosif Ton pe frecventele RVE din tara. Va prezentam in continuare scrisoarea RVE Suceava.

Catre comitetul AGA al RVE,

Iubiti frati,

Va facem cunoscut ca în sedinta care a avut loc în data de 29 decembrie 2010, Comitetul local radio al RVE Suceava, a discutat hotarârea AGA privind interzicerea difuzarii mesajelor fratelui Iosif Ton în cadrul programelor Vocii Evangheliei. Dupa discutarea acestei decizii, Comitetul local radio al RVE Suceava, îsi exprima îngrijorarea cu privire la modul în care a fost luata acesta decizie ce a fost impusa tuturor statiilor locale radio, fara o consultare prealabila a comitetelor locale radio.

Deoarece aceasta hotarâre poate afecta  relatia dintre reprezentantii cultelor evanghelice din comitetul local radio Suceava, Comitetul local radio Suceava îsi rezerva libertatea de a decide asupra grilei de programe a acestei statii.

În nadejdea ca Dumnezeu ne va da întelepciune pentru rezolvarea acestei situatii, va salutam cu toata dragostea în numele Domnului Isus.

Comitetul local RVE Suceava

Sursa: Suceava Evanghelica

Consiliul Local Radio (CLR) Suceava are urm?toarea componen??:

Cultul penticostal:
1. Badelita Ioan
2. Cotlet Nicu
3. Macoveiciuc C-tin

Cultul baptist:
1. Boghian Vasile
2. Boingeanu Dan
3. Candrianu Viorel

Cultul Crestin dupa Evanghelie:
1. Cojocaru Aurel
2. Fodor Ioan
3. Haures Cornel