Câștigarea unei bătălii. Legea Barnevernet a fost retrasă!

Câștigarea unei bătălii. Lupta continuă. PL-x 145/2023

Proiectul de Lege privind organizarea activității de prevenire a separării copilului de familie ar fi trebuit să fie supus votului Camerei Deputaților în 19.04.2023, însă, în urma demersului O.C.D.L. și a altor actori din societatea civilă, precum și a implicării dumneavoastră – susținătorii noștri, acesta a fost scos ASTĂZI de pe ordinea de zi a plenului Camerei decizionale și retrimis către comisiile parlamentare pentru noi dezbateri, amendamente și avizări.

Zilele acestea vom formula și înainta către comisiile de specialitate amendamente prin care să contribuim la modificarea acestui proiect de lege astfel încât, pe cât posibil, să obținem o formă finală cât mai clară și conformă principiilor și normelor fundamentale, în interesul real al copiilor și familiilor.

Vă mulțumim vouă, celor peste 25.000 de semnatari ai petiției noastre până la această oră, din țară și diaspora, și vă încurajăm pe mai departe să rămâneți conectați la acest demers de importanță majoră pentru copiii și familiile noastre.

Susțineți acțiunea O.C.D.L., prin care se dorește ajustarea echilibrată a acestui proiect de lege, semnând și redirecționând petiția regăsită pe site-ul ocdl.

Vom reveni cu noi informații ce vizează această cauză!

OCDL – ocdl.ro