Europa și Canada intensifică revoluția sexuală, Administrația Trump o blochează

Scriam ieri despre modul în care în aceste zile de pandemie Europa continuă instituționalizarea revoluției sexuale. Dincolo de Ocean, însă, Administrația Trump caută să o blocheze. Unde? În Organizația Mondială a Sănătății și în ONU, organizații care au „normalizat” manifestările sexuale anormale acum 20 de ani. Până atunci au clasificat homosexualitatea ca o boală, dar, sub presiunea acestora, au declarat-o normală.

De atunci, OMS și ONU au continuat pe drumul instituționalizării revoluției sexuale adoptând și promovând programe de educație sexuală.

[Link: https://www.bzga-whocc.de/fileadmin/user_upload/WHO_BZgA_Standards_English.pdf]

OMS, însă, s-a făcut complice și cu China, devenind un instrument de propagandă al Chinei în lupta împotriva coronavirusului. În plus, în ultimele luni Uniunea Europeană și ONU au condiționat acordarea de ajutor financiar și material țărilor din Lumea a Treia pe liberalizarea avorturilor și a promiscuității sexuale. Și asta, sub rubrica așa numitor „drepturi sexuale și reproductive / sexual and reproductive rights”.

Pe 18 mai, Administrația Trump a înmânat o scrisoare Secretarului General ONU, Antonio Guterres, criticând ONU pentru că desemnează serviciile de avort „servicii esențiale” care beneficiază de sprijinul financiar al ONU.

Administrația cere ca „the UN should not intimidate or coerce Member States that are committed to the right to life / ONU să nu intimideze ori să constrângă Statele Membre care promovează dreptul la viață”.

[Scrisoare se găsește aici: Acting Administrator John Barsa Letter to UN Secretary General Guterres | Press Release | U.S. Agency for International Development]

Scrisoarea merită să fie citită în întregime. Administrația atenționează că „drepturile sexuale și reproductive” nu pot fi puse la același nivel de prioritate cu siguranța și apărarea de pandemie, dar mai ales foametea care începe să se manifeste în Africa.

(„the UN is cynically placing the provision of „sexual and reproductive health services on the same level of importance as food insecurity, essential health care, malnutrition, shelter, and sanitation / ONU pune le același nivel de importanță drepturile sexuale și reproductive cu nevoile pentru hrană, îngrijire medicală, malnutriția, adăpostul și sănătatea publică”.

În plus, Administrația deplânge distribuția de către ONU în țările sărace a medicamentelor și echipamentelor care sunt folosite pentru a avorta copiii nenăscuți.

Vă reamintesc că luna trecută Canada a inițiat o Declarație Internațională care cerea ONU să promoveze drepturile sexuale și reproductive. România, Moldova, Ucraina etc. au semnat-o, fără discernământ.

Vă recomand să vizitați pagina de Facebook recent lansată a mișcării Alianța Renașterea Națională și să o urmăriți prin click pe like și share: fb.com/AliantaRenastereaNationala

Peter Costea