Se poate trai dupa Biblie?

Se poate trai dupa Biblie?

Dupa bine cunoscutul experiment „Caveman“, platforma Think Outside the Box (TOTB) si-a propus anul acesta un nou proiect care sa raspunda la o alta intrebare din seria „ce-ar fi daca?“.

Cititorii TOTB sunt invitati sa-si imagineze o zi din viata in care nu au voie sa minta, in care nu trebuie sa se enerveze sau sa se supere pe cineva si in care incearca sa vada cum este sa intorci si celalalt obraz dusmanului. Coordonatorul TOTB, Magor Csibi, va testa pe propria-i piele daca societatea actuala ne mai permite sa traim dupa legile Bibliei sau nu.

Dupa ce anul trecut a rezistat timp de trei luni fara apa calda, fara electricitate, carne sau masina, Magor Csibi va incerca acum sa traiasca timp de câteva saptamâni dupa indicatiile Bibliei, cartea care este tot mai putin prezenta in vietile noastre din punct de vedere practic.

Magor va trebui sa se abtina de la minciuna, va trebui sa ierte pe toata lumea indiferent de ce va pati, va trebui sa intoarca si celalalt obraz si sa respecte un intreg regulament.

In ce consta experimentul, care sunt regulile, prin ce evenimente haioase sau serioase va trece Magor Csibi, dar si raspunsul la intrebarea daca se poate trai in spiritul Bibliei aflati numai pe www.totb.ro.

Sursa: adevarul.ro